Zápotockého-cesta-prepadnutá

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 22. septembra 2021

Na ceste na Zápotockého ul. sa prepadávajú cca 2/3 jazdného pruhu na úseku cca 20 m a trčí tam kanálový poklop nad úroveň cesty.

Je ohrozená bezpečnosť vodičov aj cyklistov, najmä v daždi.

Žiadam o opravu.

22. september 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
22. október 2021

Odpoveď samosprávy

Opravy miestnych komunikácií a chodníkov na území mesta Prešov, sa budú realizovať v závislostí od rozsahu, prípadne charakteru poškodenia, ako aj priorít a finančných možností mesta Prešov. Vašu požiadavku evidujeme v zozname žiadostí na opravu, ktorú vykonáva Správa a Údržba komunikácií mesta Prešov.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
22. október 2021

Michal

Oceňujem, pravdepodobne právnika, ktorý danú odpoveď vymyslel, ale pokiaľ neexistuje, resp. nie je zverejnený plán opráv miestnych komunikácií a chodníkov vrátane určenia lokality, kategorizácie typu a rozsahu poškodenia, určenia druhu plánovanej opravy, ceny opravy a hlavne stanovenia priorít, odpoveď považujem za alibistickú a neakceptujem ju.

Žiadam o informáciu, či daný plán opráv existuje a ak existuje, o jeho zverejnenie.

Ďakujem.
03. november 2021

Michal

Prosím admina OpS o preposlanie predchádzajúceho príspevku zo dňa 22.10. a tohto príspevku mestu. Mesto doteraz prijatie predchádzajúceho príspevku nepotvrdilo.

Odpoveď mesta zo dňa 22.10. považujem za alibistickú, formálnu a neuspokojivú a žiadam mesto o zverejnenie plánu opráv miestnych komunikácií a chodníkov, resp. o doplnenie odpovede, minimálne o predpokladaný, resp. plánovaný dátum opravy tejto prepadnutej cesty.

Kompetentní majú potrebné informácie k dispozicíí, resp. si ich môžu od SaÚKMP vyžiadať a mali by byť preto schopní určiť ako "rozsah, charakter poškodenia, priority a finančné možnosti mesta" ohraničujú termín opravy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania