Matice slovenskej-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 19. októbra 2021

Výtlky, chýbajúci asfaltový koberec na viacerých miestach na chodníku v blízkosti Parku matiek na ul. Matici Slovenskej.

Za opravu, aj informáciu kedy k nej dôjde, ďakujem.

19. október 2021

Michal

V prípade, že mesto by chcelo odpovedať opäť alibisticky a nekonkrétne, v štýle: "Opravy miestnych komunikácií a chodníkov na území mesta Prešov, sa budú realizovať v závislostí od rozsahu, prípadne charakteru poškodenia, ako aj priorít a finančných možností mesta Prešov.", žiadam o zverejnenie plánu opráv ciest a chodníkov a pripojenie linky na tento plán k tejto svojej odpovedi.

Ďakujem.
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
09. január 2022

Michal

Vážená samospráva kultúrou podkutého mesta,

okrem toho, že podľa platných predpisov sa má podnet vybaviť do 30 dní od prijatia, v slušnej, kultúrnej spoločnosti sa považuje za značne nekultúrne neodpovedať na otázky – v tomto prípade vyše dva a pol mesiaca.

Samozrejme, rešpektujem, že máte právo mať iný názor. Verím, že si ho nenecháte pre seba a zverejníte ho.

Dovolím si pripojiť ďalšie fotografie tejto lokality z nedávnych dní a verím, že sa vyjadríte – otvorene, konkrétne, kultúrne – ako a kedy budete túto výzvu riešiť, nie však univerzálnou, ničnehovoriacou a bezcennou odpoveďou "opravy sa budú realizovať v závislostí od rozsahu, prípadne charakteru poškodenia, ako aj priorít a finančných možností". Všetky tieto faktory sú Vám predsa známe, tak ako vzdelaní, kultúrni a odborne "podkutí" ľudia isto viete naplánovať a oznámiť dátum opravy.

Ak som niekde v svojej úvahe spravil chybu, prosím, o uvedenie konkrétneho miesta.

Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania