Obrancov mieru-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 19. októbra 2021

Preplnené verejné odpadkové koše na ul Obrancov mieru.

Ďakujem za zabezpečenie promptného vyprázdnenia, za informáciu, kedy boli naposledy vyprázdnené a ktorý deň v týždni sa v tomto úseku pravidelne vyprázdňujú.

19. október 2021

Michal

Kôš v Parku mládeže bol v pondelok (18.10.) alebo utorok (19.10.) vysypaný, ostatné koše na ul. Obrancov mieru buď vysypané vôbec neboli, alebo sa za jeden – dva dni zaplnili.
Výsledok preplnenosti košov vidno na chodníku i trávniku.

Ďakujem zodpovedným na MsÚ za kontrolu dodržiavania existujúcich, resp. za prijatie nových účinnejších opatrení (doplnenie počtu košov, príp. s väčšou kapacitou/častejšie vysypávanie), aby sa situácia neopakovala a za zabezpečenie vyčistenia odpadu z trávnika.

Poznámka k dátumom na fotografiách: Fotografie s dátumom 17.10. sú z popoludnia 17.10., v ten deň bol aj pôvodný podnet vytvorený. Žiaľ, zo strany OpS bol zverejnený 19.10.
Fotografie s dátumom 19.10 sú z popoludnia dnešného dňa (19.10.)
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
02. november 2021

Michal

Koše boli dávno vysypané, medzitým znova preplnené aj znova vysypané....

Oznamujem mestu, že môže ukončiť takéto dôkladné a dlhé preskúmavanie tohto podnetu. Stačí, keď oznámi termín pravidelného vysypávania odpadkových košov v tejto lokalite.

A za doplnenie dodatočného odpadkového koša, prípadne dvoch, resp. zvyšenie frekvencie ich vysypávania, ďakujem. Dosť často boli v posledných týždňoch dva – tri dni v týždni plné, až preplnené.
02. december 2021

Odpoveď samosprávy

Malé odpadkové koše na ul. Obrancov mieru nám podľa platného harmonogramu vývozu vynáša dodávateľská spoločnosť 3-krát do týždňa.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
02. december 2021

Michal

Ďakujem za informáciu. Bolo by vhodné vykonanie prác dodávateľom niekedy aj skontrolovať.
Nebývalo výnimkou, že všetky koše na tejto ulici boli preplnené od soboty do utorka, kedy bol prvý vývoz v týždni.

Žeby ich skutočne dodávateľ vyvážal 3x do týždňa – v utorok, stredu, piatok, či v utorok, štvrtok, piatok, alebo v utorok, stredu štvrtok? Nesledoval som to pravidelne, len sa mi to zdá čudné a hodné občasnej kontroly zo strany mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania