Tkáčska-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anna Ilčinová 21. októbra 2021

Neodstránené asi ľudské exkrementy počas minimálne 2 dní vo frekventovanej ulici centra mesta. Doporučuje sa väčšia kontrola mestskou políciou, či natočenie kamery na problematické časti tejto ulice a nie na vjazd motorových vozidiel.

22. október 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. december 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície vykonali v uvedenej veci mieste šetrenie. Vzhľadom k tomu, že na mieste sa nepodarilo zistiť konkrétnu osobu, ktorá znečistenie spôsobila bola vec zdokumentovaná a zaslaná vecne a miestne príslušnému orgánu v uvedenom prípade zmluvnému partnerovi mesta Prešov firme Záhrada Real, s.r.o., ktorá zabezpečuje čistotu chodníka na ulici Tkáčskej. Pri kontrole dňa 11.11.2021 bolo znečistenie odstránené.
Znečistenie sa nachádzalo vo výklenku, kam kamerový systém nevidí. Na základe uvedeného podnetu budú príslušníci mestskej polície na uvedenom mieste vykonávať častejšie pešie kontroly a protiprávne konania akým je aj znečistenie verejného priestranstva budú riešiť v zmysle platných právnych predpisov. V prípade, že budete svedkom protiprávneho konania, je potrebné takúto vec ihneď oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle mestskej polície 159.

Mestská polícia v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania