Námestie legionárov-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Michal 27. októbra 2021

Znečistený reklamný pútač oproti VÚB. Podľa erbov mesta Prešov v dolnej časti, usudzujem, že patrí mestu.

Za zabezpečenie vyčistenia ďakujem.

27. október 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
11. november 2021

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov ako prenajímateľ má uzatvorenú Zmluvu č. 1R/2017 o nájme pozemku zo dňa 28. 7. 2017 so spoločnosťou ARDSYSTÉM s.r.o. ako nájomcom. Na základe tejto zmluvy má spoločnosť umiestnené reklamné panely na území mesta Prešov, ktoré sú majetkom spoločnosti. Mailom zo dňa 5. 11. 2021 sme oznámili znečistenie reklamného pútača s presnou lokalitou. Dňa 8. 11. 2021 sme dostali odpoveď, že predmetný reklamný pútač bude v priebehu týždňa vyčistený.

Odbor financií a mestského majetku MsÚ
11. november 2021

Michal

Ďakujem a aj formou samostatného príspevku oceňujem túto odpoveď – konkrétnu, konštruktivnu, rýchlu, vrátane uvedenia názvu zodpovedného dodávateľa, termínov aj plánovaného termínu vyčistenia.
Kiežby takéto odpovede MsÚ zasielal aj na všetky ostatné podnety!

K dokonale vybavenému podnetu chýba už len krôčik – dodatočné oznámenie o vykonanej realizácii, aby OpS mohlo podnet uzavrieť ako vyriešený.
Občan, ktorý podnet z určitej lokality nahlási, sa v danej lokalite totiž nemusí pohybovať pravidelne, resp. môže sa tam vyskytnúť len náhodou a zbadá nedostatok, ktorý oznámi formou podnetu. Nemôže preto vybavenie potvrdiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania