Neodvodnený vstup do zberného dvora na Bajkalskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Richard Drutarovský 22. októbra 2014

Vjazd na zberný dvor komunálneho odpadu na Bajkalskej ulici je pri každom väčšom daždi pokrytý pomerne hlbokou mlákou vody. Zrejme nefunguje odvodnenie, prosím o nápravu. Do dvora vozia obyvatelia na autách odpad, peší vstup do areálu je pre neznalých takmer nemožný (pre znalých je počas mokra otvorená bránka v plote za vrátnicou).

23. október 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
02. december 2014

Odpoveď samosprávy

Problémom neodvodneného vstupu na zberný dvor na ulici Bajkalská č. 33 sa už zaoberalo predstavenstvo Technických služieb mesta Prešov, a. s. v minulosti. Problémy sú nie len na vstupe, ale aj v celej časti zberného dvora. Potrebné je preto daný problém riešiť komplexne, čo predstavuje vysoké finančné náklady. V budúcom roku je prioritou predstavenstva daný problém riešiť v spolupráci s firmou J.V.S, s. r. o. Uvedený problém sa vyskytuje len v prípade prudších a vytrvalejších dažďov, voda ktorá v priebehu niekoľkých hodín opadne.

Ďakujem Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania