Upchatá šachta dažďovej kanalizácie vo dvore na Budovateľskej

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Radoslav Seman 23. októbra 2014

Vo dvore na zaciatku Budovatelskej ulice prebiehali nejake zemne prace. Po ukonceni prac firma zrovnavala teren vo dvore a pri tom zasypali aj sachtu ktora sluzila na odvod dazdovej vody z komunikacie parkoviska vo dvore. Sachta sa nachadza v obluku cesty kde sa teraz zdrziava najviac vody. Vid foto. Prosim vas o napravu. Dakujem

23. október 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený zamestnancom Mestského úradu v Prešove sekcie vnútornej správy a verejných činnosti, oddelenia verejnoprospešných činností s konštatovaním, že Vaša požiadavka je opodstatnená.
Zhotoviťeľ bežnej údržby dažďovej kanalizácie zrealizuje vyčistenie predmetnej dažďovej kanalizácie v 45. kalendárnom týždni.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
18. november 2014

Radoslav Seman

Prosím o opetovné prešetrenie resp. vyčistenie dažďovej šachty. Šachta mala byť vyčistená v 45. týždni. Beží 47. týždeň a nieje vidno žiadnu nápravu.
Za skoré vybavenie voprad ďakujem.
24. november 2014

Radoslav Seman

Kanalizáci bola vyčistená. Ďakujem za vybavenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania