Ponechané zvyšky betónových panelov v trávniku pri zastávke

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Drutarovský 14. februára 2015

Už roky sú v trávniku pri zastávke MHD pri križovatke ulíc Obrancov mieru - Kollárova, pri parčíku, ponechané zbytočné zvyšky betónových panelov.

Nechali ich tam zrejme stavbári pred rokmi, keď budovali chodník pre peších. Tie panely by mali byť odstránené. Nepatria tam a ani nepôsobia esteticky.

Možno nájdu svoje využitie inde.

Prosím, aby po ich odstránení bolo miesto zacelené zeminou a podľa možností aj zatrávnené. Podobné miesto je približne 20 metrov severne, medzi cyklocestičkou a chodníkom, neďaleko priechodu pre chodcov (pri "Kríži"), kde bol pred časom odstránený nebezpečný trčiaci balvan, no diera v terené ostala. Aj túto dieru by bolo vhodné zasypať a keď sa už bude zatrávňovať defektné miesto pri zastávke, tak by sa súčasne mohlo zasypať a zatrávniť aj toto miesto.

Prichádzajúce jarné počasie by malo byť na zatrávnenie ideálne.

16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
06. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Požiadavka bola prešetrená v teréne s konštatovaním, že je opodstatnená. Odstránenie zvyšku betónu v parku bude zabezpečené zhotoviteľom bežnej údržby miestnych komunikácií v mesiaci marec 2015.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

S pozdravom

Mgr. Mária Vargovčíková
koordinátor
oddelenie podporných činností

Mestský úrad v Prešove
Hlavná ul. č. 73
080 01 Prešov
24. máj 2015

Richard Drutarovský

Betónové panely boli odstránené, podnet je vyriešený.
30. jún 2015

Katarína Benetin

fotky dokumentujú súčasný napravený stav, panely odvezené...podnet VYRIEŠENÝ
14. december 2015

Odpoveď samosprávy

Požiadavka bola prešetrená v teréne s konštatovaním, že je opodstatnená. Odstránenie zbytku betónu v parku bude zabezpečené zhotoviteľom bežnej údržby miestnych komunikácií v mesiaci marec 2015.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania