Skládka odpadu na Októbrovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Jaroslav 21. marca 2015

Na rohu ulíc Októbrová 50 a Marka Čulena 18 pri kontajneroch na separovaný zber sa každodenne vytvára skládka domového odpadu, ktorá zasahuje až na pozemnú komunikáciu a priľahlý chodník. Jedná sa o elektroodpad (televízory, chladničky, práčky), použité bytové príslušenstvo, zvyšky nábytku s ostrými kovovými súčasťami. Uvedená skládka ohrozuje tatiaľto prechádzajúce deti cestou do školy - hrozí nebezpečenstvo úrazu!

23. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
09. december 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený v teréne s konštatovaním, že je opodstatnený. Zber recyklovaných zložiek odpadu v meste Prešov zabezpečuje zmluvná spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s. Zber jednotlivých komodít sa vykonáva pravidelne podľa ročného harmonogramu vývozu triedeného odpadu, doručeného v rámci IBV (individuálna bytová výstavba) a BD (bytové domy). Činnosť je pravidelne monitorovaná pracovníkmi spoločnosti zabezpečujúcej vývoz odpadu a v prípade potreby náhodného preplnenia je zabezpečený mimoriadny vývoz jednotlivých druhov komodít z určených nádob na triedený odpad. Realizácia bola uskutočnená podľa harmonogramu vývozu.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania