Schod už treba opraviť...

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 22. marca 2015

Na Hlavnej ulici pred domom 67 je už dlhší čas odlomená malá časť schodov. Stalo sa to v zime 2014. Na starších fotkách sú ešte stánky. Projekt na opravu netreba. Keď bude teplejšie možno to už opraviť. Odlomená časť je na obrázku.
Aby ten kus nezmizol...

23. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
29. marec 2015

Ján Haluška

Časť schodu sa už približuje na svoje miesto.
02. apríl 2015

Ján Haluška

Už je to prilepené. V noci býva mráz, lepenie mohlo počkať.
02. apríl 2015

Ján Haluška

Podnet je už vyriešený. Niekto v dobrej viere prilepil časť schodu. Písal som, že keď bude teplejšie možno to už opraviť. Zatiaľ teplo v noci nie je. Mráz urobí svoje. Možno to znovu odpadne. Ten schodík pred časom už bol lepený a odpadol.
23. február 2020

Ján Haluška

Mráz urobil svoje. Znovu to odpadlo. Ten schodík pred časom už bol niekoľko krát lepený a vždy odpadol. Kus kameňa treba opraviť poctivejšie aj so štyftom. Podnet treba znovu riešiť.
23. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Zhotoviteľovi bežnej údržby, bola zadaná oprava poškodených miest. Opravy bolo možné z technologického hľadiska začať, až keď nočná teplota nebude klesať za viac dní po sebe pod 5 stupňov C. Práce na opravách sa už začali.


Ďakujeme Vám za Váš podnet a upozornenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania