Nefunkčná lavička

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Mária Prezenská 11. mája 2012

Pred rokom sme žiadali Technické služby mesta Prešov o opravu prehnitých lavičiek na ul. Hollého 6 - 12. Na našu žiadosť sme dostali odpoveď, že to postúpili na odbor životného prostredia.
Prišlo leto a mi by sme si radi posedeli pod korunami stromov na našom dvore, no situácia je taká, že niet si na čo sadnúť.
Obyvatelia obytných blokov na ul. Hollého a Šafarikovej vás prosia o nápravu.
Okrem opravy by sme prosili o osadenie ešte jednej lavičky, lebo keď je teplo, dvor je plný detí a ich rodičov, a aj starší občania by si tiež radi posedeli vonku a súčasné lavičky nestačia.

Vopred vám za to ďakujeme.

12. máj 2012

Martina

Ja som písala este pred rokom na mestský úrad, aby nám dali nejake lavičky na ihrisku pri ZŠ Bajkalská a odbili ma tým, že nie su peniaze .( Ani piesok novy nedosypali ani nič, jedine čo na tom ihrisku sa opravuje je jedna hojdačka, je to smutné, keď už ani na deti sa peniaze nenajdu, len na spoluobčanov ich je stale dost.
Martina
13. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu, zverejnenom na internetovom portáli ODKAZ PRE STAROSTU, týkajúceho sa nefunkčnej lavičky na ul. Hollého 6 - 12 , po vykonaní obhliadky zasielame nasledovnú odpoveď.

Po prehodnotení potrieb a možnosti vykonania nápravy v stave dotknutej lavičky vo vnútroblokovej časti ul. Hollého 6 - 12 oznamujeme, že podnet je opodstatnený a nevyhovujúci stav bude prostredníctvom do konca júna 2012.

V závere som sa Vám rád poďakoval za Vašu všímavosť a spoluprácu pri riešení problémov v našom meste.
20. jún 2012

Odkazprestarostu.sk

Status podnetu zmeníme na „vyriešený“ až po reálnom odstránení problému. V prípade, ak máte aj vy – užívatelia portálu informáciu o náprave, prosíme Vás, aby ste nám o tom dali vedieť.
Vopred ďakujeme
28. august 2012

Odpoveď samosprávy

Užívateľka, ktorý podnet pridala nám v e-mailovej komunikácií potvrdila, že lavička bola vymenená, takže podnet považujeme za vyriešený!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania