Prepadnutý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Sergej Komanický 08. decembra 2015

Na ul.Masaryková pri reštaurácii Čierny barón je minimálne 7 rokov prepadnutý chodník - nikoho to v meste netrapí, kým tam nedôjde k úrazu.

06. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude informovať doménu www.odkazprestarostu.sk v lehote do 30 dní odo dňa doručenia uvedeného podnetu MsÚ v Prešove.
14. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1630 k problematike prepadnutého chodníka na ulici Masarykova pred reštauráciou Čierny Barón uvádzame nasledovné:

Mesto Prešov ako vlastník miestnych komunikácií na území mesta Prešov (ďalej len MK) eviduje prepadnutý chodník na ulici Masarykovej v rámci harmonogramu opráv miestnych komunikácií. Predmetná požiadavka bola zaradená na realizáciu v druhom polroku 2012.

Ďakujeme Vám za Váš podnet. Vážime si Vašu pozornosť, ako vnímavého občana pri zlepšovaní kvality života v našom meste.
20. jún 2012

Odkazprestarostu.sk

Status podnetu zmeníme na „vyriešený“ až po reálnom odstránení problému. V prípade, ak máte aj vy – užívatelia portálu informáciu o náprave, prosíme Vás, aby ste nám o tom dali vedieť.
Vopred ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania