Odstránenie starého suchého stromu z vnútrobloku

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. júla 2012

Vo dvore za bytovým domom na ul. Kúpeľná 1, ( bývalá slobodáreň) stojí, lebo už nerastie, vysoká stará hruška, ktorá je hneď vedľa pieskoviska a počas nepriaznivého počasia sa z nej môže odlomiť konár, alebo zlomiť aj celý strom a niekomu ublížiť. Prosíme teda o odstránenie .

11. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
06. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súvislosti s obdržaným podnetom vo veci odstránenia suchého stromu za bytovým domom na ul. Kúpeľnej č. 1 v Prešove, Vám oznamujeme, že predmetný suchý strom rodu hruška (Pyrus), bude vyrúbaný v mesiaci august 2012. V súčasnosti je na plochách zelene vo vlastníctve mesta Prešov vykonávané odstraňovanie poškodených stromov následkom veternej smršte zo dňa 08.07.2012.
Ďakujeme za podnet a vážime si Vašu pozornosť a snahu o zlepšenie života v našom meste.
16. august 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak dôjde k reálnemu odstráneniu problému. Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený".
Vopred ďakujeme
20. september 2012

Monika Krupková

Dakujeme pekne za spolupracu so samospravou. Suchy strom bol zaciatkom septembra odstraneny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania