Vyspádovaný terén

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. júla 2012

Ukončenie výstavby Okružnej ulice potešil asi všetkých obyvateľov mesta. Koniec stavby je situovaný pred vchod do nášho bytového domu, Kúpeľná 1. Keďže cesta a chodník je vysoko nad úrovňou vchodu do domu, pri každom daždi nám spôsobuje nemalé problémy. Voda steká z Okružnej ulice, z Trhoviska aj z ulice od TESCA. Vchod do domu je zaplavený vodou, chodník je nepriechodzný. Pri veľkých dažďoch nám voda zateká do pivníc domu. Riešili sme tento problém na VMČ, kde nás odkázali na rekonštrukciu križovatky Štefániková- Hviezdoslavova, ktorej realizácia je však v nedohľadne.
Čo ale dovtedy ?

11. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
06. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe podnetu vo veci vyspádovania terénu na ul. Kúpeľnej v Prešove pred BD Kúpeľná 1, uvádzame nasledovné:

Mesto Prešov ako vlastník miestnych komunikácií na území mesta Prešov (ďalej len "MK"), eviduje chýbajúce parkové obrubníky, zdevastovanú zeleň pred BD Kúpeľná 1 a zle vyspádovanú časť MK Okružná medzi priechodom pre chodcov od Mestskej tržnice k BD Kúpeľná 1 a zástavkovou nikou Kúpeľná. Doplnenie chýbajúcich parkových obrubníkov a revitalizácia zelene bude zrealizované v termíne do 30.08.2012. Zle vyspádovanú časť MK Okružná medzi priechodom pre chodcov od Mestskej tržnice k BD Kúpeľná ul. 1 a zástavkovou nikou Kupeľná, uplatníme ako nápravu u zhotoviteľa v rámci záručnej doby stavby MK Okružná.
Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu a ďakujeme za Váš podnet.
05. september 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás všetkých - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak dôjde k reálnemu odstráneniu problému alebo sa situácia akokoľvek zmení.
Až po vykonaní nápravy bude totiž status podnetu zmenený na "vyriešený".
Vopred ďakujeme
28. august 2013

Ján

Vodu, ktorá steká zo spomínaných častí treba udržať na pôvodnom mieste. Vytvorením podmienok na zadržanie vody vo vyššie položených miestach sa obmedzí zaplavovanie pred domom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania