Chodník medzi SAD a ŽSR

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 27. júla 2012

Chodník, ktorí prepája SAD a ŽSR je v kritickom stave, a to je pritom vstupná brána do mesta. Nechcem počuť, že plocha nepatrí mestu, ale hľadajme riešenie ako hanbu v centre mesta odstrániť.

02. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
04. august 2012

Štefan

dufam že sa čo čim skor opravi, najme cez zimu je iste že si niekto vyvrtne členok
05. august 2012

peto

Ďalšie fotá z priestoru pred SAD . vstupnou bránou do mesta !!!
16. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet vo veci chodníka medzi SAD a ŽSR.

Mesto Prešov ako vlastník miestnych komunikácií na území mesta Prešov eviduje tento nedostatok, ktorý je vedený v zozname požiadaviek na bežnú údržbu. Rozpočet mesta na rok 2012 schválený Mestským zastupiteľstvom v Prešove, však nepostačuje ani na údržbu frekventovaných úsekov miestnych komunikácií I. a II. triedy s vysokou dopravnou zaťaženosťou motorovými vozidlami. Predmetnú požiadavku sme zaradili do databázy opodstatnených požiadaviek bežnej údržby miestnych komunikácií na najbližšie obdobie, prípadne na realizáciu po navýšení finančných prostriedkov v rámci rozpočtových opatrení ešte v priebehu roka 2012.

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu a ceníme si Vašu pozornosť a snahu o zlepšenie životných podmienok v našom meste.
18. august 2012

peto

Mesta čaká na zlomeninu a potom súdne ťahanice !
08. september 2012

peto

Do 8.septembra 2012 v predmetnej veci nedošlo k náprave !!!
31. október 2012

peto

Ďalší podnet sa podarilo zrealizovať a opäť ďakujem .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania