Priestor pred SAD a zastávkou MHD

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 05. augusta 2012

Asfalt v predstaničnom priestore pred SAD je v zlom stave. Priestor pred zastávkou MHD - žel.stanica smer centrum už tiež potrebuje rekonštrukciu, kým niekto nezlomí nohu.

06. august 2012

peto

doplnenie odstraneného foto k priestoru pred sad
08. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
05. september 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1843 k prob-lematike lokálnych poškodení vrchného krytu miestnej komunikácie (ďalej len MK) IV. triedy – priestoru pred SAD a zastávkou MHD a vykonaného miestneho šetrenia uvádzame nasledovné:

Mesto Prešov ako vlastník MK na území mesta Prešov eviduje nedostatok celkového stavu MK v predstaničných priestoroch. V predchádzajúcom období sa uskutočnili rokovania, na úrovni hlavného architekta mesta Prešov, k príprave štúdie celkovej obnovy predmetných predstaničných priestorov.
Schválený rozpočet mesta Mestským zastupiteľstvom v Prešove na rok 2012 nepostačuje ani na údržbu frekventovaných úsekov miestnych komunikácii I. a II. triedy s vysokou dopravnou zaťaženosťou motorových vozidiel.
Predmetnú požiadavku sme zaradili do databázy opodstatnených požiadaviek na bežnú údržbu MK na nasledujúce obdobie, prípadne na realizáciu po navýšení finančných prostriedkov v rámci rozpočtových opatrení ešte v priebehu roka 2012.

Ďakujeme za podnet a vážime si Vašu pozornosť vnímavého občana nášho mesta.
08. september 2012

peto

Do 8.septembra 2012 v predmetnej veci nedošlo k náprave !!!
06. november 2012

peto

K navýšeniu rozpočtu došlo, takže kedy bude podnet zrealizovaný ?
03. jún 2013

števo

mohly by to dať dokopy :)
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problém . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme
03. september 2014

Tomáš

Predmetné územie je dlhodobo neriešené. Tento podnet by som oznčil ako "neriešený" vďaka neschopnosti vedenia tohto upadajúceho mesta. Nie je možné aby sa za 4 roky nenašli v rozpočte prostriedky na opravu a úpravu vstupnej brány do mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania