Zohnuté kovové chrániče stromov na Svätoplukovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 19. júna 2015

Na Svätoplukovej ulici je viacero kovových zábran pri stromoch poškodených. Jedna nebezpečne zasahuje do dráhy chodcov. Žiadam rozumne vyriešiť poškodenie, prípadne aj odstránenie zábran.

22. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
26. október 2015

Ján Haluška

Všetky, okrem jedného chrániča sú preč.
26. október 2015

Ján Haluška

Zohnutý chránič bol nahradený.
26. október 2015

Ján Haluška

Tým, že sa chrániče odstránili je podnet v podstate vyriešený. Jeden dobrý chránič je iba pri mladom stromčeku. To je pozitívne - nevidno tie poškodené. Chýbajúci jeden strom ešte treba nahradiť. https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/11042/zlomeny-stromcek-na-svatoplukovej-ulici
Pozitívne je aj zakrytie diery po chýbajúcom strome. Je tu ale otázka, či náklady za kryt neboli väčšie ako náhradná výsadba. Napríklad ako je to na Hlavnej ul. https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/18117/chybajuci-strom-blizko-prevadzky-pizza-na-rohu . Uvidíme do kedy tam bude. Teraz príde zima, tak aj ten kryt je OK.
To, že mesto neodpovedá je tiež vizitka...
26. október 2015

Ján Haluška

Dobré vyriešené zakrytie diery. Mohlo by sa použiť aj na iných miestach, kde ostali diery. Keď už nemáme na zeleň, tak máme aspoň na železo (oceľ).
01. január 2016

Ján Haluška

Už to znovu začína.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania