ul.Kováčska - vozovka a chodník v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. augusta 2012

Kováčska ul. v centre mesta a spojnica ul.Hlavnej so Slovenskou ul. až na Konštantínovu (vrátane MUČO) je v dezolátnom stave - vozovka+chodníky+obrubníky. Navyše chodník od pizzérie k úradu práce môže byť aj širší veď ide o jednosmernú ul.

13. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
05. september 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/1847 k prob-lematike lokálnych deformít povrchu miestnej komunikácie (ďalej len MK) ulica Kováčska (vozovka+chodníky+obrubníky) v centre mesta ako spojnice ulice Hlavnej s ulicou Slovenskou až na ulicu Konštantínova (vrátane MUČO), zmeny šírkových parametrov chodníka od pizzérie k úradu práce.

Mesto Prešov ako vlastník MK na území mesta Prešov eviduje lokálne deformity podložia a povrchu predmetnej MK, avšak celkový stav je bez výtlkov a nie je havarijný.
Keďže schválený rozpočet mesta Mestským zastupiteľstvom v Prešove na rok 2012 nepostačuje ani na údržbu frekventovaných úsekov miestnych komunikácii I. a II. triedy s vysokou dopravnou zaťaženosťou motorových vozidiel a obslužnosťou MHD, predmetnú údržbu zaradíme do zoznamu na realizáciu v nasledujúcom období. Časť MK ulica Kováčska v úseku Slovenská – Konštantínova vrátane priestoru pred MUČO zaradíme do evidencie opodstatnených požiadaviek na bežnú údržbu MK na nasledujúce obdobie, prípadne na realizáciu po navýšení finančných prostriedkov v rámci rozpočtových opatrení ešte v priebehu roka 2012.
Požiadavku o zmenu šírkových parametrov predmetného chodníka ulica Kováčska odstúpime na prerokovanie príslušnému cestnému správnemu orgánu a dopravnému inšpektorátu.

Ďakujeme za podnet, a vážime si Vašu pozornosť vnímavého občana nášho mesta.
08. september 2012

peto

Do 8.septembra 2012 v predmetnej veci nedošlo k náprave !!!
03. november 2012

petor

Podľa informácii sa mali uskutočniť iste kroky, ale zatiaľ žiadne zmeny k lepšiemu nenastali. Takže aký je momentálny stav ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania