Zastávka MHD Centrum - neodpratané kriaky

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. augusta 2012

Na zastávke MHD CENTRUM, ktosi orezal kriaky, ale už ich zabudol odpratať...Prosím teda o ich dodatočné odpratanie

13. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
03. september 2012

Odpoveď samosprávy

Mestu Prešov bol dňa 13.8.2012 prostredníctvom portálu Odkaz pre starostu doručený podnet týkajúci sa orezaných konárov v blízkosti zastávky MHD Centrum. Po preverení skutkového stavu Vám zasielame nasledovnú odpoveď.
Mesto Prešov ani zástupcovia dodávateľskej spoločnosti, ktorá vykonáva v meste Prešov služby spojené s činnosťou údržby verejnej zelene nerealizovali orezanie predmetných krov. Orezanie krov bolo vykonané samovoľne, čím bolo porušené VZN mesta Prešov č. 5/2010 o tvorbe, ochrane a údržbe zelene a jej súčastí na území mesta Prešov. Bioodpad vzniknutý po orezaní krov bol odvezený v termíne 17.8.2012.
Ďakujeme Vám za Váš podnet ktorým Ste poukázali na konkrétny nedostatok, čím Ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
20. september 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás o informáciu, či bol skutočne daný podnet vyriešený... Vopred ďakujeme
03. november 2012

peto

Orezané kríky boli odstránené, ale súkromnou osobou z neďalekého bytového domu !

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania