Zbúrana predajňa lístkov pri amfiteátri.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jozef 01. júla 2015

Už pred viac ako dvomi mesiacmi niekto zbúral bývalú predajňu lístkov pri amfiteátri !!! Podľa toho čo tam občas vidím, to bol zrejme otáčajúci sa poľský kamion !!! Nikto si to nevšíma !!!!!!

01. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
05. júl 2015

Neaktívny Účet

V Prešove si nevšíma bordeľ a ani názory a potreby občanov hlavne pani primátorka s celou radnicou...
31. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov prostredníctvom správcu predmetných nehnuteľností spoločnosti PREŠOV REAL, s.r.o., ešte v mesiaci november 2014 po zistení škody na majetku mesta (predajňa lístkov) oznámilo túto skutočnosť polícii. Škodu spôsobil pravdepodobne otáčajúci sa kamión. Následne Mestská polícia vykonávala v predmetnej veci šetrenie, avšak nepodarilo sa zistiť EVČ vozidla. Správca do konca vyšetrovania nemohol vykonať úkony smerujúce k náprave.
Vzhľadom na ukončenie vyšetrovania správca v čo najkratšom čase vykoná nápravu a stavebnú suť z predmetnej nehnuteľnosti odstráni.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov. V prípade, že nám budú doručené ďalšie podnety, sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
04. február 2017

Jozef

Neviete ani odstrániť príspevok, ktorý je už dávno vyriešený, to svedčí o tom, ako je táto stránka sledované primátorom, keďže sa volá "odkaz pre starostu".......
05. február 2017

Prešov Odkazprestarostu.sk

podnety sa neodstranuju, ale menia svoj status. Od 31.jula 2015 ziadny obcan, a bohuzial ani mesto nedalo vediet ze podnet je vyrieseny. Dakujeme teda za vas prispevok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania