Parkovanie a chodec je OUT

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. augusta 2012

Počas pracovnej doby je chodec v tejto časti mesta odkázaný na kaskadérske umenie.Totiž autá na ploche na rohu Levočskej-Čapajevovej (pod modrou výškovou budovou) parkujú - a kde sa nikdy neparkovalo - bezohľadne a bez záujmu, že chodec nemá kade prejsť. Prosím o nápravu

20. august 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
03. september 2012

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície vykonali miestne šetrenie na ktorom zistili, že uvedená spevnená plocha sa nachádza na súkromnom pozemku a v Gisplane mesta Prešov nie je evidovaná ako chodník.
Z uvedeného dôvodu vodiči vozidiel neporušujú ustanovenia zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke.
08. september 2012

peto

A čo tak skontaktovať vlastníka a nájsť spoločné riešenie osožné pre občanov mesta.
03. november 2012

petr

Situácia stále bezo zmeny! Je problém vstúpiť do rokovania s majiteľom uvedenej plochy a nájsť východisko zo situácie, keď počas dňa tam parkujú autá a prejsť sa skutočne nedá.Mesto je tu nato,aby riešilo problémy svojich občanov !
07. november 2012

petp

Prejsť týmto priestorom je stále problémom. Nebolo by lepšie nájsť riešenie´s ktorým by bol spokojný vlastník pozemku, parkujúce vozidla, ale aj občan, ktorý má problém tadeto prejsť ( foto zo 6.novembra 10.05 hod ) .
21. marec 2013

peto

Podnet je vyriešený a to osadením betónových kvetinačov.Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania