Poškodená mriežka na Okružnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 07. júla 2015

Poškodená mriežka je na Okružnej ulici pred zastávkou MHD. Akurát dobrá na poškodenie kolesa. Žiadam opraviť. Okrem toho sú mriežky niekde posiate kamením. Treba to pozametať.

07. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
08. júl 2015

Ján Haluška

Mriežky posiate kamením od športovej haly.
20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol prešetrený zamestnancom Odboru dopravy, životného prostredia, odd. komunálnych služieb a spoločného obecného úradu Mestského úradu v Prešove a bol posúdený ako opodstatnený.
Poškodenie nastalo ulomením steny betónového žľabu a následného prepadu mriežky.
Opravu poškodeného betónového žľabu s osadením mreže sme zadali zhotoviteľovi bežnej údržby dažďovej kanalizácie s termínom realizácie 30. kalendárny týždeň.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
06. september 2015

Ján Haluška

26.8.2015 bola mriežka ešte označená „sčapnutou“ značkou. Nebol to 30 týždeň, ale fajn že je to OK.
06. september 2015

Ján Haluška

Mriežka je už založená. Okraj je prasknutý, ale zatiaľ „trime“.
06. september 2015

Ján Haluška

26.8.2015 bola mriežka ešte označená „sčapnutou“ značkou. Nebol to síce 30 týždeň v roku, ale vďaka aj za termín - 35 týždeň v roku kedy bola realizácia opravy. Fajn že je to OK. Mriežka je už založená. Okraj je prasknutý, ale zatiaľ „trime“...
Kamene okolo športovej haly sú ešte na ceste a na žľaboch. Z takého veľkého množstva kameňov je vyššia pravdepodobnosť, že nejaký odskočí a urobí zbytočne škodu. Prosím ešte o vyčistenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania