Adoptuj si burinisko na Štefánikovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 21. júla 2015

Zlý stav zelene, požadujem jej úpravu a navrhujem mestu riešenie v podobe adopcie verejného priestoru.

22. júl 2015

Ján Haluška

Ďakujem za zverejnenie podnetu po 15 dňoch od podania a som rád, že konečne je názov podnetu taký ako som ho poslal. Zverejnenie bolo zdržiavané pre názov.
Škoda, že aj text podnetu neostal v podobe ako som ho poslal. V obsahu podnetu nie je môj text. Žiadam ho do podnetu doplniť.
23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
11. august 2015

Odpoveď samosprávy

Po vytvorení pásu zelene na Štefánikovej ulici bolo vykonané založenie trávnika a taktiež aj dosiatie trávneho semena. Trávnik v páse zelene je neustále ničený vozidlami, ktoré zastavujú na predmetnom páse zelene za účelom vykonávania zásobovania prevádzok na Štefánikovej ulici. Z uvedeného dôvodu Správca verejnej zelene nevie zabezpečiť reprezentatívny charakter trávnatej plochy.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
11. august 2015

Ján Haluška

Som maximálne pobúrený odpoveďou z Mestského úradu !!! Zišlo by sa aj meno a priezvisko autora odpovede.
V odpovedi je nehorázna lož, nepravdy a výmysly.
V predmetnom páse buriny nebolo nikdy vykonané založenie trávnika! Nikdy nebol vytvorený zelený pás! Predpokladám, že nebolo nikdy ani dosiatie trávneho semena. Pamätám si ako to bolo po rozkopaní - nikdy sa to nedokončilo.
Čistý výmysel, nepravda a lož je aj v odpovedi, že pás zelene je neustále ničený!!! Žiadne vozidlá tam na burinisku nezastavujú za účelom zásobovania!!! Nie je mi ani známe o, aké prevádzky by tam mohlo ísť. Zásobovania predajne syra a podobne (pred tým bufetu) sa robí inak.
Jediná pravda v odpovedi je, že: Správca verejnej zelene nevie zabezpečiť reprezentatívny charakter trávnatej plochy. Upozorňujem, že nie z tých dôvodov ktoré sú uvedené v odpovedi z mesta.
Ešte som sa na mesto nesťažoval, ale už nad tým začínam uvažovať po tejto nehoráznej odpovedi. Alebo odpoveď z mesta je provokácia?
15. december 2015

Ján Haluška

Podnet nie je riešený. Treba nájsť iné riešenie, keď Správca to nevie.
20. november 2018

Ján Haluška

Veľmi užitočná aktivita pre mesto - Zasaď si svoj strom.
20. november 2018

Ján Haluška

Super dobrá aktivita školy. Hodné nasledovania.
Aktualizáciou podnetu ešte podnet nie je vyriešený. Burinisko je stále v zlom stave.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania