Vyschnutý veľký strom na Hlavnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Ján Haluška 27. júla 2015

Veľký strom na konci Hlavnej ulice je vyschnutý. V tomto mieste nie je názov ulice stále označený. Je to pri budove DK ROH. Je iba vyschnutý. Nie je to HAVARIJNÝ stav, ako sa to SLOVO v meste často zneužíva.

27. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
11. august 2015

Odpoveď samosprávy

Vysychajúci strom druhu brest hrabolistý v lokalite Hlavná ulica sa nachádza na pozemku ktorý nie je vo vlastníctve mesta Prešov. Predmetný pozemok je v správe spoločnosti Odborový dom kultúry s.r.o. V zmysle § 47 odst. 2 zákona č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny, vlastník, správca alebo nájomca pozemku, na ktorom sa nachádza drevina, je povinný sa o ňu starať, najmä ju ošetrovať a udržiavať.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Mestský úrad v Prešove
11. august 2015

Ján Haluška

Odpoveď z mesta je nedostatočná. Je to iba konštatovanie a informácia. Nevieme, čo bude nasledovať. Či bol vlastník oslovený a podobne...
12. september 2016

Ján Haluška

Strom je odrezaný. Bude zaň náhrada?
12. september 2016

Ján Haluška

Strom je odrezaný. Bude zaň náhrada?
16. september 2016

Ján Haluška

Vyschnutý strom je odrezaný. Bude zaň náhrada?
16. september 2016

Ján Haluška

Podnet je vyriešený. Vyschnutý strom je odrezaný. Bude zaň náhrada?
29. september 2016

Dávid Jaš

Mesto Prešov totiž na podnety neodpovedá obsažne. Iba stroho informujú, že daná vec sa ich netýka, pretože nie sú zodpovedná inštitúcia. Doslova arogantne, akoby bez záujmu o občana. Všimnite si podnety a odpovede na ne z posledného roka...
01. október 2016

Ján Haluška

Áno Dávid. Okrem toho na niektoré aj neodpovedá... je to vizitka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania