Tankodrom Ku Surdoku/Kúty/Surdok

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Surdok 07. augusta 2015

Cesta Kúty, Surdok. Na fotografiách je asi 100 m úsek pokrytý asfaltom. Na tejto ceste (cca 2km) pribudne každý rok asfaltový postrek ktorým tech. služby vyrovnávajú výtlky, pričom jeho účinnosť končí prvým prízemným mrazom. Namiesto každoročného plátania by rovnakým objemom za tie roky už mohol byť dávno úsek asfaltový aj s obrubníkmi.
(Zákon 135/1961 Zb.,Zákon o pozemných komunikáciách (cestný zákon) § 9 ods.1-Závady v zjazdnosti diaľníc, ciest a miestnych komunikácií sú bez prieťahov povinní odstraňovať ich správcovia. Správcovia sú povinní vykonávať pravidelné kontroly bezpečnosti pozemných komunikácií).
Táto cesta ničí nielen autá a ich podvozky ale aj možnosť zveľadiť okolitejšie časti mesta (Surdok - centrum mesta = 4km), a vytvoriť lukratívne oblasti ako napr. Vlčie doly a pod.

10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
28. august 2015

Odpoveď samosprávy

Miestna komunikácia na Ul. K Surdoku je dlhodobo v zlom stavebno – technickom stave. Každoročne je na nej vykonávaná bežná údržba – vysprávky výtlkov. Na opravu vrchného krytu vozovky je potrebná súvislá údržba, ktorú schvaľuje Mestské zastupiteľstvo mesta Prešov. Až po schválení bude možné zabezpečiť súvislú údržbu tejto komunikácie.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
05. október 2015

Surdok

Za tych par rokov co sa tie vyspravky vykonavaju uz tam mohlo byt vymenene podlozie,nahodeny asfaltovy "koberec",obrubniky a dalsi spokojni obcania mesta na ceste do skoly ci prace, ako by to malo v 21. storoci vyzerat. Chapem ze kazdy obcan ma svoj subjektivny problem v danej mestskej casti, ale prave dlhodobe problemy by mali byt riesene co najskor. Lebo slovo DLHODOBY je vizitkou niekoho nezodpovedneho pristupu k danej veci. Miestna cast ma svojich poslancov. Aka je ich cinnost v danej oblasti? Nech si okusia kazdodennu prepravu po tejto ceste.Nikto nepochopi kto nezazije.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania