Chýbajúce zakrytie kanálu a žľabu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Ján Haluška 09. augusta 2015

Kanál aj žľab na vodu sú obnažené a nemajú krytie. Oddeliteľné kovové časti tam už nie sú. Žiadam primerane zakryť otvory. Je to na konci Šafárikovej ulice.

10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
14. august 2015

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol prešetrený zamestnancom Odboru dopravy, životného prostredia, odd. komunálnych služieb a spoločného obecného úradu Mestského úradu v Prešove a bol posúdený ako opodstatnený. Na parkovisku pred kamenárstvom MARINI chýbajú krycie mreže na zberači povrchových vôd. Nakoľko predmetný pozemok nie je v správe majetku mesta, no je verejne prístupný a otvorený dažďový žľab môže ohroziť zdravie občanov, bol majiteľ pozemku vyzvaný k odstráneniu tohto nedostatku.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
26. jún 2016

Ján Haluška

Aj keď auto chráni časť žľabu, ostatok je otvorený. Podnet je neriešený.
26. jún 2016

Ján Haluška

Aj keď auto chráni časť žľabu, ostatok je otvorený. Podnet je neriešený. Snaha bola, ale problém sa nevyriešil.
05. marec 2017

Ján Haluška

Skúste majiteľa pozemku nejak pozitívne motivovať aby urobil nápravu. Alebo mu pomôžte. Výzva asi nepomohla. Pokuta nič nevyrieši.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania