Kontajnery na Sibírskej

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Adriana 12. augusta 2015

Kontajnery na komunalny odpad na Sibirskej ulici urcene pre vchody c.28 a 30:
Zarastene neudrziavanym popinavym porastom su idealnou skrysou pre hlodavce a "vyberacov" kontajnerov, ktori ukryti pred pohladmi obyvatelov si okrem ineho vykonavaju aj svoje vyprazdnovacie telesne potreby...
Tieto kontajnery a priestor pri nich s oblubou pouzivaju aj obyvatelia zo Sibirskej c.32. a niektori obcania Lubotic z ulic Hapakova a Tekelova, ktori neraz aj cez okno auta vyhadzuju odpad a nevyuzivaju im urcene kontajnery.

12. august 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. august 2015

stano

Ale ste tam nevychovane prasce tak to tam aj vypada.adios
13. august 2015

Prešov Odkazprestarostu.sk

poprosime bez urazok
09. december 2015

Odpoveď samosprávy

V súvislosti s riešením vyššie uvedeného podnetu Vám podávame informáciu, že sme úlohu na vyčistenie kontajnerov zadali pracovníkom v rámci aktivít malých obecných služieb (ďalej MOS). Skupina pracovníkov pod vedením koordinátora MOS priestor v okolí vyčistila a okolie upravila. V zimných mesiacoch upraví aj popínavé rastliny, ktorými sú tzv. boxy pre kontajnery obrastené. O úpravu predmetného priestoru sa bude vyššie uvedená skupina pracovníkov starať podľa potreby.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov. V prípade, že nám budú doručené ďalšie podnety, sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania