Odvoz recyklovanych zloziek odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Vladimir Benc 18. augusta 2015

Prosim o castejsiu frekvenciu odvozu triedenych odpadov (hlavne plastov) z ul. Volgogradska, nadoby pri vchode c.36. Vzhladom k lokalizacii nadoby (pri hlavnej sidliskovej ceste) ju vyuzivaju aj obcania inych ulic, blizkych skol + zahradkari/chatari a casto je nadoba na plasty plna uz v piatok. Cez vikend uz kopia ludia odpad v jej okoli ...
Zaroven dakujem 2 smetiarom, co chodia v poslednom obdobi, ze zacali pravidelne cistit aj okolie smetnych nadob a zlepsili cistotu stanoviska smetnych nadob pred aj za blokom. Velka vdaka.

19. august 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
02. február 2016

Odpoveď samosprávy

Zber recyklovaných zložiek odpadu (označovaný aj triedený odpad) v meste Prešov zabezpečuje zmluvná spoločnosť Technické služby mesta Prešov, a.s. Zber týchto zložiek sa vykonáva pravidelne na sídliskových častiach v dvoj a trojtýždňových intervaloch a v lokalitách rodinných domov podľa ročného harmonogramu vývozu triedeného odpadu, doručeného do jednotlivých rodinných domov. Činnosť je pravidelne monitorovaná pracovníkmi spoločnosti zabezpečujúcimi vývoz odpadu a v prípade potreby náhodného preplnenia je zabezpečovaný aj mimoriadny vývoz tohto druhu odpadu z určených nádob na triedený odpad.
Súčasne ďakujeme za spoluprácu a pochvalu zodpovedným pracovníkom.

Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania