MHD Linka 29

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Občan 18. októbra 2015

Prosím o rozšírenie - pridanie Linky MHD č.29 zo Sidlíska 3 - smer Nemocnica na čas o 6:10 hod, aby sa zamestnanci Nemocnice dostali do práce o pol siedmej, Iná linka a spojenie neexistuje v tomto čase.

19. október 2015

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Podľa vyjadrenia Dopravného podniku mesta Prešov (ďalej DPMP) žiadosť o rozšírenie spojov na linke č. 29 spomínaný dopravca eviduje. Pri najbližšej príprave zmien v cestovných poriadkoch sa ňou bude DPMP zaoberať. V prípade, že to prevádzkové podmienky umožnia, budú sa aj realizovať.
V súčasnosti odporúčame využívať spoj linky č. 21 s odchodom zo zastávky „Trojica“ smer železničná stanica o 6:05 hod. s príchodom na zastávku „Hollého“ a „Nemocnica“ o 6:12 – 6:13 hod. Na túto linku č. 21 je možný prestup z linky č. 4 s odchodom zo Sídliska III. o 5:48 hod. Prestup medzi uvedenými linkami je možný aj na zastávkach „Poliklinika“ a „Na Hlavnej“.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a upozornenie na vzniknutú situáciu.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania