Chýbajúci strom vo výsadbovej mise na Fučíkovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Richard Drutarovský 11. októbra 2012

Na Fučíkovej ulici pri polícii chýba vo výsadbovej mise strom. Na tejto ulici sa na jar vysádzali nové stromy, vyzerá to, akoby v tejto výsadbovej mise niekto strom nasilu odstránil.

Prosím o jeho doplnenie.

12. október 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
22. október 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk k problematike chýbajúceho stromu vo výsadbovej mise na Fučíkovej ulici Vám ako správcovia verejnej zelene dávame nasledovné stanovisko:
Zničenie novovysadeného stromu na Fučíkovej ulici evidujeme v rámci vykonávania periodického monitoringu stavu verejnej zelene. Predmetný chýbajúci strom bol zlomený pravdepodobne nárazom motorovým vozidlom. Vzhľadom na túto skutočnosť sa reklamácia na výmenu predmetného stromu nevzťahuje. Strom bude nahradený v jarnou období po dohode s dodávateľom výsadby stromov, v najhoršom prípade na náklady mesta Prešov.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problému . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania