Chýbajúce stojany na šnúry pre sušenie bielizne

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Richard Drutarovský 11. októbra 2012

Na Rombauerovej ulici, pred vchodom č. 7, boli po veternej smršti demontované držiaky na šnúry na sušenie bielizne. Dodnes neboli opravené a vrátené späť.

Obyvatelia ich pri tom intenzívne využívali a mali ich podelené podľa vchodov, aby mal každý svoju bielizeň pri sušení na dohľad.

Priložené fotografie od vedľajších vchodov dokumentujú, že sušiaky sa naozaj na sušenie bielizne intenzívne používajú.

Prosím o doplnenie chýbajúcich stojanov, po ktorých ostal len prázdne miesta v trávniku.

Naviac, betónové podstavce sú dodnes pohodené vedľa v tráve, takže to budí dojem nedokončenej roboty. Prosím o odvezenie tých podstavcov preč z okraja chodníka na Engelsovej ulici.

12. október 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
06. november 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/2240
k problematike poškodeného mobiliáru - sušičov na sušenie bielizne v lokalite vnútroboloku pred vchodom č. 7 na Ul. Rombauerovej, Vám po preverení skutkového stavu zasielame nasledovné stanovisko.
Doplnenie chýbajúceho sušiča na prádlo zabezpečíme po doplnení finančných prostriedkov pre bežnú údržbu pre rok 2012, resp. v rámci bežnej údržby technických zariadení majetku mesta Prešov z rozpočtu pre rok 2013.
Ďakujeme za doručenie podnetu a pozornosť pri riešení problémov v meste Prešov.
27. marec 2013

Richard Drutarovský

Vyhodené betónové podstavce prečkali celú zimu a stále čakajú na odvezenie. Dokumentuje to fotografia zo začiatku tohto týždňa.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problém . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania