Existuje ešte Duchnovičova ulica?

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Ján Haluška 04. januára 2016

Existuje ešte Duchnovičova ulica? Nenachádza sa ani na INFO MAPA MESTA Prešov - Ulice. http://presov.virtualne.sk/info-mapa/ulice.html .
Ani na Google maps. https://www.google.sk/maps/@48.9948063,21.2466012,17.5z

04. január 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.


Mestský úrad v Prešove
11. január 2016

Odpoveď samosprávy

Duchnovičova ulica v meste Prešov nie je. V meste Prešov je Duchnovičovo námestie.
Zoznam všetkých ulíc a námestí v meste Prešov si môžete nájsť na stránke mesta Prešov http://egov.presov.sk/default.aspx?NavigationState=160:0: .

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove
11. január 2016

Ján Haluška

Ďakujem za rýchlu odpoveď, ale ulicu na fotografiách v zozname ulíc neviem nájsť vo vašom odkaze. Aká ulica je na mojich fotkách? Nie je tam tabuľa s označením ulice a smerová šípka píše POLÍCIA. Ak sa tam napríklad niečo udeje, ako privolať pomoc, alebo niekoho tam navigovať ?
Je to jedna z mnohých neoznačených ulíc v meste. Podnet je predčasne označený ako vyriešený. Alebo mám dať nový podnet s názvom - Aká ulica je na fotkách?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania