Obrubník na zakopnutie

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Daniel Pribula 28. novembra 2012

Obrubník nebezpečne trčí a nekopíruje chodník na prechode pre chodcov. Už sa mi raz stalo že som o neho zakopol, našťastie som sa udržal na nohách a išiel som smerom z prechodu pre chodcov na chodník. Je to dosť nebezpečné, lebo niekto iný nemusí udržať rovnováhu a niekto v tej rýchlosti možno sa bude aj snažiť prebehnúť cez cestu ešte pred idúcim autom...

29. november 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
19. december 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu vo veci poškodeného obrubníka zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/2565 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Váš podnet bol prešetrený v teréne dňa 30.11.2012 s konštatovaním, že je opodstatnený. Oprava obrubníkov na priechode pre chodcov na križovatke ulíc 17. novembra – Požiarnická bude zrealizovaná v 50. kalendárnom týždni roku 2012 spoločnosťou Doprastav a.s., závod Prešov, ktorá pre mesto Prešov na základe zmluvného vzťahu vykonáva bežnú údržbu miestnych komunikácií.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
31. január 2013

Odkazprestarostu.sk

Došlo skutočne k realizácii opravy?
31. január 2013

Daniel Pribula

Nazvime to opravou. Dôležité zatiaľ je, že už tam ten obrubník už netrčí. Bol vybratý, alebo nejako odstránený, a namiesto toho je tam nejaký "nasypaný asfalt". Uvidíme po zime na jar... či tam nebude vznikať zase diera. Ale dúfam že nie, a že je to OK.
13. marec 2013

Richard Drutarovský

Obrubnik je vybraný, uvidíme, čo prinesie vyzametanie zimného posypu z chodníka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania