Zbytočná zastávka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Marek Seliga 22. marca 2016

Na konečnej na sídlisku 3,nakoľko je to výstupná zastávka trolejbusov a autobusov,zdá sa mi táto búdka nezmyselná...mohla by sa premiestniť niekam inam,kde by bol z nej väčší osoh...

23. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. apríl 2016

Richard Švihura

Prístrešok premiestniť do Nižnej Šebastovej na zastávku Vranovská.
13. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov, ako príslušný správny dopravný orgán v zmysle § 40 ods. 2 písm.d) zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave v znení neskorších predpisov, zaujíma k Vášmu podnetu zverejnenému na stránke www.odkazprestarostu.sk/26514 vo veci prístrešku na nástupnej ploche zastávky MHD „Sídlisko III.“ na Prostějovskej ulici na nasledujúce stanovisko.
Zastávka MHD „Sídlisko III.“ na Prostějovskej ulici obsluhuje 12 liniek MHD, pre väčšinu ktorých je výstupnou zastávkou. Avšak okružná linka č. 12 pokračuje ďalej cez Bajkalskú, Dúbravskú a Hlavnú ulicu na sídlisko Sekčov, alebo linka č. 43 pokračuje z tejto zastávky na Sabinovskú a Šafárikovu ulicu ku Veľkej pošte. Takže prístrešok umiestnený na tejto zastávke má svoje opodstatnenie.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a upozornenie na vzniknutú situáciu a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.


Mestský úrad v Prešove
13. apríl 2016

Marek Seliga

Ale mne išlo o to,že som tu nevidel nikdy ľudí stáť,aby čakali na autobus. Na tejto zastávke ani nie je vylepený cestovný poriadok pre linky č.12 a 43,ako píšete v odpovedi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania