Čergovska, okolie OC MAX, Jurkovičova ul

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
J.Segeďová 31. marca 2016

Už dlhšiu dobu TRVÁ stav neupratovania ulíc Čergovská, Vihorlatská okolie OC MAX, Exnárova! Bordel pod kríkmi - zanesené odpadkami a starým lístim,ktoré "chvalabohu" nebolo vyhrabané očividne od jesene min.roka, zanedbané trávniky ohorkami pod a okolo lavičiek;korytka na odtok dážďovej vody pri parkovacích miestach;nanesené kamienky na kôpky zmiešane lístim a ohorkami,ktoré nik neodpratal! Pred príchodom Veľkej noci mesto nezabezpečilo čistenie SEKČOVA. Počas Veľkon.sviatkov to skutočne "nádherne" vyzeralo!! Obávame sa,že tento STAV bude trvať do Vianoc,keďže už je po Veľkon.sviatkoch a ešte STÁLE táto "krása čistého Sekčova" aktuálne TRVÁ NAĎALEJ do dnešného dňa,t.j. 30.03.2016!!V mene NÁS občanov VÁS týmto žiadame o odstránenie obrovského nedostatku zanedbavaného upratovania!!

31. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
01. apríl 2016

Marek Seliga

Ja si myslím,že by to mali upratať ľudia v rámci VPP...
09. máj 2016

Odpoveď samosprávy

V súčasnej dobe ešte stále prebieha odstraňovanie posypového materiálu z chodníkov a jarné dohrabávky lístia. Pracovníci menších obecných služieb, ktorí vykonávajú čistenie ulíc v meste Prešov operatívne riešia čistenie prírodnej nádrže Delňa.

V dôsledku toho bolo istý čas prerušené čistenie danej lokality.

Spomínaná lokalita ul. Čergovská, okolie OC MAX, Jurkovičová ul. bude pravidelne čistená podľa harmonogramu prác menších obecných služieb.

Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania