Zaasfaltovanie stromu na Vlada Clementisa 4773

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jaroslav Macej 04. mája 2016

Pri oprave chodnika zaasfaltovali strom. Ziadny obrubnik, ziadny priestor. Len asfalt. Je mozne to napravit ? Vyvodit zodpovednost za taketo konanie ? Zelene mame dost malo.

05. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




Mestský úrad v Prešove
11. máj 2016

Ľubomír

Dobry den, p. Macej, vedeli by ste sa mi ozvat? Zaujal ma vas podnet ohladom tohto stromu. Vdaka
11. máj 2016

Jaroslav Macej

Dobry den,

tato situacia uz bola vyriesena. Asfalt okolo stromu bol "vyrezany" a strom uz nie je zaliaty.
11. máj 2016

Jaroslav Macej

Strom uz je "vyslobodeny". Asfalt bol z okolia stromu odstraneny, medzi stromom a asfaltom je momentalne dostatocny priestor z kazdej strany. Podnet tymto povazujem za vyrieseny.

Dakujem
11. máj 2016

Ľubomír

Dakujem za info, napriek tomu, vedeli by ste mi dat suhlas na uverejnenie fotografie s celym asfaltom okolo? Rad by som o tom napisal clanok, ze taka situacia nastala. Ale zaroven by tam uz potom bolo aj vysvetlenie s aktualnou foto, ze je problem odstraneny. Dakujem.
11. máj 2016

Jaroslav Macej

Dobry den,

davam suhlas so zverejnenim, s tym ze bude zverejnena aj informacia, ze dana situacia bola vyriesena.

JM
16. máj 2016

Martin

Vyriešené
25. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený v teréne s konštatovaním, že nie je opodstatnený. Na ulici Vlada Clementisa za bytovým domom bol v minulosti zasadený strom v priestore chodníka v asfaltovom kryte a cca 30 rokov tak aj rastie. Na chodníku pri strome došlo k deformácii vrchného krytu chodníka, ktorý bol prekážkou k riadnemu užívaniu chodníka chodcami. Z toho dôvodu bola zrealizovaná oprava poškodeného miesta na chodníku s vytvorením priestoru okolo kmeňa stromu zo zeminy. Práce na oprave predmetného chodníka neboli Mestským úradom k dnešnému dňu prevzaté.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania