Rozbitá cesta na Surdok

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Dobrý deň, chcem poprosiť mesto Prešov, aby sa zaoberalo aj problémom svojich občanov, ktorí bývajú v časti Surdok. Nebýva nás tam veľa, ale určite si zaslúžime rovnakú pozornosť ako ostatní obyvatelia mesta.
Cesta už od rodinných domov v časti K Surdoku bola "rozbitá" stále, ale po zime sa výtlky na ceste len rozšírili, zmnožili a prehĺbili a cesta sa zmenila na tankodrom, Kým sa dostanete autom na Surdok, kľučkujete pomedzi hlboké výtlky, v ktorých po daždi stojí voda, čím sa stávajú zle viditeľné. To nehovorím, že vyhýbanie sa dvoch oproti sebe idúcich áut, prípadne vyhýbanie sa s autobusom je naozaj veľkým umením a stáva sa dosť nebezpečné. Opotrebovanie auta je už pravidlom. Chceme poprosiť o opravu tejto cesty. Ďakujeme

19. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




mestský úrad v Prešove
05. jún 2016

Surdok

Vec vyriesena po Presovsky,zalepene asfaltom a kde uz nezvysilo nasypali hrubu drt z neviem akeho odpadu.Otrasna vyzitka technickych sluzieb mesta Presov.
06. jún 2016

RNDr. Martina Kreheľová MPH

ta veru ... o mesiac tankodrom znova ... a najväčšiu dieru ani nezalepili ... škoda, veru škoda
08. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet bol prešetrený v teréne s konštatovaním, že je opodstatnený. Vysprávky miestnej komunikácie v miestnej časti Surdok a Kúty zrealizuje zhotoviteľ bežnej údržby v mesiaci jún 2016.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania