Výtlk na vozovke

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Jaroslav Vilcko 19. februára 2013

Na fučíkovej ulici pri obchode agro milk sa nachádza diera na vozovke. Ak ide auto oproti alebo nebodaj čaká aby vošlo na ulicu obrancov mieru tak prichádzajúce auta s obrancovky na fucikovej skončia v tejto diere, ktorá sa rozširuje a prehlbuje viac a viac, a je len otázka času kedy tam vodiči nechajú celú nápravu...Prosím o vykonanie nápravy

26. február 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
01. máj 2013

Jaroslav Vilcko

Kedy to opravia nemozu tam trochu asvaltu nasypat jak to robia po celom presove
05. jún 2013

Jaroslav Vilcko

Este stale neopravene
09. september 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe doručeného podnetu vo veci výtlku na vozovke zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/2985 Vám zasielame nasledujúcu odpoveď.

Podnet vo veci výtlku na Fučíkovej ulici bol prešetrený sekciou stavebného úradu a urbanistiky, oddelenia dopravy, energetiky a životného prostredia Mestského úradu v Prešove, ktorá zistila, že ide o rozkopávku po záručnej dobe. Sekcia vnútornej správy a verejných činností, oddelenie verejnoprospešných činností, ktorá zabezpečuje bežnú údržbu miestnych komunikácií v meste Prešov zabezpečí bežnú údržbu - vysprávku vozovky na Fučíkovej ulici až po zimnej údržbe miestnych komunikácií z finančných prostriedkov schválených pre VMČ č. 2 vo výške 10 000,- € na vysprávky miestnych komunikácií na území VMČ č. 2.

Ďakujeme Vám za doručený podnet, ktorým ste poukázali na konkrétny nedostatok, a tým ste prispeli k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
06. október 2014

Jaroslav Vilcko

Už to zarobili

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania