Chýbajúce zábrany

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Kamil - Táborisko 04. júla 2016

Na križovatke ulíc Jána Hollého a Šafárikova chýbajú zábrany pre chodcov. Boli odstránené po nehode vozidla (pred viac než pol rokom) a doteraz neboli osadené nové. Taktiež by bolo vhodné umiestniť ďalšie zábrany na úseku smerom do centra mesta (oproti obchodu MILK AGRO) aby ľudí nelákalo NEBEZPEČNE a RISKANTNE prechádzať cez križovatku- pričom prevažne tam prechádzajú starší ľudia.

06. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
15. júl 2016

Jozef

Súhlasím s pridaním zábran, no zároveň upozorňujem, že by sa mohol urobil chodník od Lesíka delostrelcov po Amfiteáter na druhej strane, okolo kasárni .
29. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Na skutočnosť nutnosti osadenia zábran na predmetnej križovatke sme upozornili správcu miestnych komunikácií, ktorý zábradlie po nevydarenej krádeži odviezol do dielni na opravu.
Správca miestnych komunikácií osadí zábradlie do 08/2016.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.



Mestský úrad v Prešove
17. marec 2017

Kamil - Táborisko

Chýbajúce zábrany už sú osadené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania