Roky zanedbaný priestor pred AQUA

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 18. júla 2016

Roky zanedbaný priestor pred AQUA na Masarykovej ulici. Krása. Jediné, čo ľudia odchádzajú sú pichľavé kroviny, stromy a kovové konštrukcie.

18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.









Mestský úrad v Prešove
10. august 2016

Marek Seliga

Navrhujem tam zasadiť novú trávu a lavičky...
15. august 2016

Odpoveď samosprávy

„Roky zanedbaný priestor pred AQUA“ Vám odpovedáme nasledovné.

Výsev trávnika na pôvodnej zdevastovanej ploche pred Aqua centrom na Masarykovej ulici považujeme za neefektívny z dôvodu opakovaného prešliapavania plôch verejnej zelene nedisciplinovanými občanmi ako aj z dôvodu parkovania automobilov na ploche verejnej zelene vedľa stánku so zmrzlinou, čím dochádza k porušovaniu VZN č. 5/2010 o tvorbe, ochrane a údržbe zelene a jej súčastí na území mesta Prešov. Na situáciu bola upozornená Mestská polícia so žiadosťou o zvýšený monitoring a riešenie nelegálneho parkovania. Zároveň Vás informujeme, že na Masarykovej ulici je v najbližšom období plánovaná výstavba cyklocesty a obnova stromoradia ako aj plôch verejnej zelene.

Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania