Workoutové ihrisko Sekčov

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Milan 25. augusta 2016

Doprajte nášmu mestu priestor pre aktívny oddych, zmysluplné trávenie voľného času, rozvoj vlastného tela a získavaniu nových priateľstiev.
Prešov získa status moderného mesta, ktoré sa môže pochváliť kvalitným ihriskom, nie len pre najmenších. Ľudia uvidia, že sa u nás niečo deje a že naše mesto drží krok s dobou. Street Workout spája ľudí so zdravým životným štýlom. Zmyslom takýchto ihrísk a športovania na čerstvom vzduchu je poskytovať prirodzený pohyb ľuďom každej generácie a nadobúdať pevné zdravie, silu a kondíciu využitím cvikov s váhou vlastného tela. Každé krajské a okresné mesto a dokonca obce takéto ihriská majú. v BA a KE takmer každé sídlisko. Chceme také mať aj v Prešove na Sekčove - najväčšom sídlisku. Ďakujeme.

25. august 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.










Mestský úrad v Prešove
30. august 2016

Martin Pravda

Mesto presov si zasluzi urcite viac takychto ihrisk.minimalne na kazde ihrisko jedno a to vacsieho rozsahu.komunita ludi ktora sa venuje tomuto sportu je stale vacsia.
30. august 2016

Marianna

Súhlasím, viac takýchto ihrísk by určite prinieslo osoh a prispelo k zdravému životnému štýlu a lepšiemu využitiu voľného času hlavne mladých ľudí.
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

K požiadavke výstavby workoutového ihriska na Sekčove dávame nasledovnú odpoveď:

V súčasnom období sú spracované projektové dokumentácie na výstavbu workoutových ihrísk v lokalite Nižnej Šebastovej a pri ZŠ Československej armády v Prešove.
Požiadavku na výstavbu workoutového ihriska na sídlisku Sekčov sme zaradili do našej evidencie investičných požiadaviek. V prípade, že na túto stavbu budú schválené finančné prostriedky, oddelenie investičnej činnosti MsÚ v Prešove zabezpečí projektovú prípravu a realizáciu stavebných prác.

Ďakujeme Vám za Váš podnet.


Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania