Problém s kanálizáciou

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Andrej Poník 17. marca 2013

Dobrý deň, chcel by som nahlásiť problém, ktorý vzniká na ulici Ďumbierska 1 na križovatke. Ide o problém s kanalizáciou, kde neodteká odpadová voda, ktorá sa zlieva do priehlbiny pred kanalizáciou. Táto voda potom špiní a poškodzuje okolo parkujúce autá a okoloidúcich chodcov hlavne vtedy ak auto preletí cez mláku.
S pozdravom Andrej Poník. (viď foto)

27. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
S pozdravom
13. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/3320 k problému s kanalizáciou na miestnej komunikácii (ďalej len MK) Ďumbierska v úseku pred bytovým domom č.1 uvádzame nasledovné:
Mesto Prešov ako vlastník miestnych pozemných komunikácií na území mesta eviduje mierny pokles podložia v úseku MK Ďumbierska č.1, jeho odstránenie je finančne značne náročné.
Predmetnú MK Ďumbierska navrhneme Výboru mestskej časti č.7 zaradiť do zoznamu súvislej údržby MK na nasledujúce obdobie a v rámci výkonov menších obecných služieb zaradíme prečistenie uličných vpustí ako preventívne opatrenie, aby sa v mieste nezdržiavala zrážková voda.

Ďakujeme podnet, ospravedlňujeme sa za situáciu, ktorá na predmetnej MK MK Ďumbierska v úseku pred bytovým domom č.1 vznikla a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problému . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania