Spadnutý strom v parku

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Neaktívny Účet 14. novembra 2016

Ta toto nemože bic ani na valale abo na dzedzine, toto može bic iba v Prešove. Spadnuti strom a porandne zanedbane stromi s calim parkom, porucane fľašky za budovu VUC nikemu nevadzi. To asi priprava na jutrajši dzeň otvorenich dveroch... Žeby še dakto na uradze inšpiroval v osadze...

15. november 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.



Mestský úrad v Prešove
23. november 2016

Gustáv

Stav ku dňu 23.11.2016
23. november 2016

Neaktívny Účet

Barz mam rad Švejka a Andera z Košic bo nastavuju ľudzom zerkadlo. Po šariski še zaš po dluhej dobe co som tu nebival iba učim ta mi to nemajce za zle... Neznam, či ľudze na radnici i VUC maju doma tiž taki hnoj, kedz me pozvu, rad pridzem kuknuc. Dachtore odbornici neznaju asi čitac a pisac jak Ondirko, bo som mu napisal žadosc o informaciju a on nezna jak kaže zakon do osmich dňoch odpisac. Ondirko, šumne vas pitam, dajce to napisac pani hovorkini, bo ona zna i čitac i pisac. Že bi sce znali o co idze https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/16992/uschnute-stromy-v-dosledku-orezania
Pani richtarka, novich lopatoch mace v skladze pulno, ta še dohodnime, že ja prinešem metlu a vi lopatu a urobime tam poradek, kedz to vašo ľudze neznaju. Co vi na to? Dobra ponuka, ta ne?
04. december 2016

Neaktívny Účet

Ľudze bože prešovske, neška v nedzeľu idzem okolo a bulo upratano ale po prešovski - tota kopa hnoja tam nebula ale šicko ostatne ostalo. No nedalo mi, ta som napisal pani richtarke a kedz odpovi ta vam to tu napišem.
Vec: Žiadosť
Na základe ods. 2, článok 7, VZN mesta Prešov č. 5/2010 o tvorbe, ochrane a údržbe zelene a jej súčastí na území mesta Prešov Vás žiadam o jednorazové poverenie upratania parku na ulici Vajanského oproti cintorína za budovou VÚC.
Viac na:
https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/34812/spadnuty-strom-v-parku
Taktiež Vás žiadam o povolenie výrubu stromov na centrálnom cintoríne na ktorý si donesiem vlastnú pílu, olej aj benzín.
Viac na:
https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/16992/uschnute-stromy-v-dosledku-orezania
Odôvodnenie:
1) Keďže podnety z www.odkazprestarostu.sk ignorujete a neriešite, zvolil som túto formu riešenia týchto problémov.
2) Chodím tadiaľto každý deň a vadí mi to. Nie som „hnojár“ ako niektorí v tomto meste, ktorým tento hnoj nevadí! Vám tiež ten hnoj nevadí? Aj doma máte taký bodrel? Nestačí iba upratať najväčšiu kopu...
3) Svojvoľným uprataním toho hnoja by som porušil uvedené VZN a dopustil sa priestupku a ja na rozdiel od úradníkov z radnice zákony, vyhlášky a nariadenia dodržiavam!
Alebo mám byť ala HLINA a postaviť pred radnicu TANK?! Alebo kopu hnoja!?
Za pochopenie a kladné vybavenie svojej žiadosti Vám vopred ďakujem.
S pozdravom
muj podpis
27. december 2016

Gustáv

Stav ku dňu 27.12.2016 Všetko prikryl sneh, tak sa budeme do jari tváriť, že je upratané... :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania