Totálne odfláknutá rekonštrukcia chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Peter 28. novembra 2016

Tankodrom pre peších. Aj tak by sa dala nazvať "rekonštrukcia" chodníka na ulici Mrka Čulena. Keď v zime každá jama v novom chodníku zamrzne, bude to pekná prekážková dráha pre našich dôchodcov. Ak si mesto takto predstavuje obnovu chodníkov, tak nech sa do toho radšej nepúšťa. Sú to zbytočne vyhodené peniaze nás, daňových poplatníkov.

28. november 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




Mestský úrad v Prešove
28. december 2016

Richard Drutarovský

Súhlasím s Vami, nízka kvalita prác je badateľná aj v tomto roku. Na radnici chýba systém na zabezpečenie kvality prác a kontrolu. Venujem sa tomu dlhodobo v orgánoch mesta, ale pre vedenie mestského úradu to stále nie je priorita.

Príklad: http://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/presov-dokoncuje-opravy-vytlkov-chybaju-vsak-asfaltove-zalievky-po-zime-platime-opaet/
31. december 2016

Neaktívny Účet

Do konca volebného obdobia tejto garnitúry je zbytočné o niečom diskutovať. Treba len dúfať, že po ďalších voľbách prídu viacmenej noví ľudia do vedenia mesta, ako aj za poslancov a urobia úplnú reorganizáciu mestského úradu v štýle "veľký bič a malý dvor". Obávam sa, že v tejto dzedzine sa nič nezmení...
01. január 2017

Peter

Nesuhlasim s takymto nazorom. Rezignovat, mat zvesenu hlavu, a stale len v nieco dufat... Verim, ze mozem nieco zmenit, inak by som to tu nepisal. Obcania maju moc menit veci vo svojom okoli. Nezijeme uz predsa v 50-tych rokoch. Ked bude cim viac obycajnych ludi upozornovat ne zle veci vo verejnom priestore, dokazu vyvolat tlak a veci zmenia. Ziaden poslanec alebo starosta nebude natolko osvieteny, aby vsetko zmenil sam od seba. Ak si myslite, ze novi ludia po volbach tu vytvoria raj na zemi, tak ste na velkom omyle. Im vyhovuje status quo. Iniciativa musi vychadzat zdola, od obcanov. Ludia sa malo ozyvaju, v tom je problem.
28. február 2017

Martulika

Ak ma pamäť neklame, na sídlisku2 boli rozkopávky v poslednom čase plynárske i elektrikárske. Nebola na tom mieste náhodou rozkopávka a neťahalo sa tam nejaké nové vedenie? Nerobili toto asfaltové veľdielo náhodou nejakí sieťari?
Nejakú dobu tam bol len taký krivoľaký pás asfaltu, neskôr sa to rozšírilo na celú šírku
28. február 2017

Richard Drutarovský

Vyzerá to na sieťarov, lebo by som si mal pamätať, ak by to išlo z rozhodnutia výboru v mestskej časti. V minulom roku sa úmyselne vyhýbalo asfaltovaniu na sídlisku, lebo bolo jasné, že budú masívne rozkopávky a koordinácia žiaľ viazne.
Už mimochodom oznámil jeden telekomunikačný operátor, že by chcel po celom sídlisku ku každej bytovke zaviesť "optiku". Na papieri dostal od mesta stanovisko, že čo bolo v minulom roku vyasfaltované, tak tam sa musí popod také chodníky podkopať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania