Chybajuce verejne osvetlenie namestie Legionarov

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Katarína Benetin 28. novembra 2016

Dobry vecer, chcem nahlasit chybajuce verejne osvetlenie na Namesti legionarov v useku od svetelnej krizovatky pri malom Tescu po odbocku na ulicu Janka Borodaca... urcite jedna lampa by tam bola potrebna pre pesich ... chodnik nam osvetluju len bocne okna OD TESCA a okoloiduce auta... chodnik je frekventovany... osobne som si to vsimla cestou z divadelneho predstavenia, nebolo vidiet na krok... dakujem

28. november 2016

Odpoveď samosprávy


Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.




Mestský úrad v Prešove
28. november 2016

Ján Haluška

Trochu situáciu upresním. Viem, že osvetlenie tam chýba nejaký čas. Pred časom som dával podnet https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/18970/adoptuj-si-burinisko-na-stefanikovej-ulici a na fotkách sú lampy. Momentálne tam na drevených stĺpoch nie sú. Je to asi prechodné obdobie.
Chcem poprosiť autorku podnetu, aby situáciu nedramatizovala vetou, že nebolo vidieť na krok...
V skutočnosti sa úsek dá prejsť. Je tam aj vidieť. Uvediem, že aj keby v meste prestalo fungovať verejné osvetlenie, tak z iných zdrojov je mesto osvetlené a dá sa vidieť. Viac ako na krok...
Ak by sa malo nainštalovať osvetlenie, tak dopredu žiadam, aby bolo v súlade s pravidlami osvetľovania.
28. november 2016

Ján Haluška

Fotky Štefánikova ulica. Lampy tam nie sú. V skutočnosti tam vidno na viac ako krok.
29. november 2016

Katarína Benetin

Dakujem za odpoved, nedramatizujem... moje i vase fotky su celkom dost tmave akorealita a spoliehat sa na dve bocne okienka z Tesca ako iny zdroj mestskeho osvetlenia? cudne.... nastastie castejsie jazdim autom... a svetla mi funguju... ja verim, ze osvetlenie sa doplni...
01. december 2016

Ján Haluška

Stĺpy a nadzemné vedenie je už preč.
02. december 2016

Neaktívny Účet

Pan Haluška, kedz idzece na motoru ta naco švicic, ta ne. Šak vidno z lampoch po ulicoch. I kedz idzem pešo idze o to ne ľem vidzec ale i bic vidzeny. Kedz vam v takej ulici tachto prefikne babu, ta vam povim tiž, že nedramatizujce. Ta to vichodňarska logika? Pišece tu jak vam pasuje... Abo vam daco sľubeli na uradze?
02. december 2016

Ján Haluška

Áno na úrade mi niečo sľúbili. To je pravda. Nikdy nepíšem ako mi pasuje, ale ako treba k danej veci. K ostatným veciam o ktorých píšete sa nemôžem normálne vyjadriť, lebo nemajú logický základ a považujem to za provokáciu. Mohli ste si to odpustiť. Ale je to vaše rozhodnutie, ako sa vyjadrujete.
03. december 2016

Neaktívny Účet

Ja to vaš nazor ja to berece. Ja vam ho neberem, bo ja demokrat jak šicke okolo. Ono ešči existuje daco take jak prirovnane a nemuši to bic provokacija, ale dachtorim sebestrednim ľudzom to človek nevišvetli...
24. jún 2017

Ján Haluška

Osvetlenie je doplnené - spolu 6 ks. Som rád, že sú to sodíkové výbojky. Je to lepšie riešenie ako nevhodné a nebezpečné LED svetlá.
24. jún 2017

Ján Haluška

Osvetlenie je doplnené - spolu 6 ks. Som rád, že sú to sodíkové výbojky. Je to lepšie riešenie ako nevhodné a nebezpečné LED svetlá. Podnet je vyriešený.
25. jún 2017

Katarína Benetin

velmi sa tesim....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania