Silvestrovský večierok

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Neaktívny Účet 11. decembra 2016

Chcel by som pripomenúť odborníkom na radnici, že boli časy, keď sa oslavoval Silvester v PKO a bolo to určite kultúrnejšie ako organizovať na námestí "kultúrne" podujatie, ktoré sa každoročne zvrháva na ožieračku a neskutočný bordel... Zasmial som sa nad odpoveďou, že to bol socialistický prežitok o ktorý dnes ľudia nemajú záujem... Je hanbou, že tretie najväčšie mesto nemá ani mestský ples, čo je bežné aj v omnoho menších mestách. Žeby obyvatelia Prešova boli tak nekultúrni? Alebo keď sa rozdajú odmeny tak na kultúru nie sú peniaze?

12. december 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
12. december 2016

Neaktívny Účet

Kedz už hutorime o Silvestru ta bi som chcel totemu Odkazu pre starostu zaželac šumne prežice vianočnich sviatkoch, šicko najlepše, veľo zdravička, ščesca, osobnich uspechoch i uspechoch v roboce v totim novim roku 2017 .
PS: Šickim z Prešova prajem ešči kuščičko vecej a to čiste ulice, odharnuti šnih, pokošenu travu, toten obchvat, šikovnejšich uradnikoch i tak dalej...
A žeby som nezapumnul i slušnejšich poslancoch, bo kedz ich slucham v televizore, ta dakedi sebe mišlim že su šalene abo pijane abo dokopi... Možem ešči mišlic, či už ne? Ja už asi stari a glupi, ale mi tak pripada, že dachtore bezdomovci še znaju lepši chovac jak tote titulovane ľudze...
20. december 2016

Neaktívny Účet

České príslovie hovorí, že "Kdo umí ten umí a kdo neumí, ten čumí..." V Prievidzi bude na mestskom plese vystupovať Helena Vondráčková a odvoz z plesu zdarma.
http://www.prievidza.sk/mesto/bliziace-sa-podujatia/ples-mesta-2017/
Odborníci z radnice, čo keby ste sa tam opýtali ako sa to robí.
21. december 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto Prešov prvý krát oslavovalo Silvestra na námestí v roku 1999. Od tohto času sa tieto oslavy v centre mesta stali tradíciou. Mesto Prešov ponúka program a oslavy všetkým občanom, ktorí majú záujem stráviť posledné hodiny starého a začiatok nového roka v centre mesta. Tí, ktorí sa rozhodnú oslavovať Silvestra v interiéroch mimo svojich domovov, môžu si vybrať z bohatej ponuky reštauračných, klubových a iných zariadení na území mesta.
Na území mesta Prešov sa podľa dĺžky plesovej sezóny uskutoční cca 15-20 plesov, preto mesto nepovažuje za potrebné robiť ešte ďalší - mestský ples. V minulých rokoch boli takéto pokusy, ale záujem o ne bol slabý. Tohto roku mesto Prešov výnimočne spolu s PKO Prešov a v spolupráci s OZ Rákociho cesta organizujú III. Hradný ples v Prešove, ktorý bude oficiálnym ukončením Roka Prešovskej hradnej cesty. Uskutoční sa už 07.01.2017 so začiatkom o 19:00 hod. a každého záujemcu srdečne pozývame. Bližšie informácie sú na www.pkopresov.sk.


Mestský úrad v Prešove
21. december 2016

Neaktívny Účet

Hmmm, urobiť z ožieračky a neskutočného bordelu tradíciu... To nepotrebuje komentár.
21. december 2016

Ján Haluška

TRADÍCIA od roku 1999... Keď je toto odpoveď z mesta, tak nech si zistia čo je TRADÍCIA.
Tradícia je súbor javov kultúry, ktoré sa preberajú z generácie na generáciu. Doteraz od roku 1999 neubehla ani jedna celá generácia. Takto sa tu a aj v iných médiách verejnosť dozvedá pokrivené informácie, ktoré nie sú pravdivé.
Odpoveď z mesta je v časti o tradícii, iba masírovanie verejnej mienky. Prosíme, aby sa informovalo pravdivo.
22. december 2016

Neaktívny Účet

Debata na jednim uradze:
- ...Ďoďu, ši bul dakedi na Popradskim pľeše?
- Ňeeee... my chodzime ľem na ten naš - a ešči na hasičsky...
10. marec 2017

Neaktívny Účet

V normálnom meste na západ od Prešova je mestský ples úplne normálna a bežná vec, ale v Prešove je to najkurioznejšia pripomienka Prešovčana... :)
http://presov.dnes24.sk/kuriozne-pripomienky-presovcanov-to-co-hlasili-na-radnicu-sa-len-tak-nevidi-264886
Neviem z ktorej diery do Prešova sa prisťahoval autor tohto článku, ale pán. tzv. "žurnalista" choďte naspäť kopať grúle do tej svojej diery a nepíše hlúposti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania