Nevyčistený chodník na Vodárenskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Tamila 19. januára 2017

Už týždeň sa brodíme neudržiavaným chodníkom, čo nám neskutočne predlžuje cestu do mesta, či k autobusu a zvyšuje riziko úrazu. Jedná sa o jednotlivcov, ktorí ešte ani raz neodpratali sneh z chodníka pred vlastným domom.Od začiatku kde je zľadovatelý chodník až takmer po koniec ulice, kde sú miestami kopy snehu.. Zaujíma ma či údržba chodníka pred domom platí pre všetkých, alebo už neplatí vôbec. Ďakujem

19. január 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
09. február 2017

Tamila

Stačí počkať kým sa sneh roztopí a problém bude vyriešený. :(
17. február 2017

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Mestskej polície v Prešove preverili a zdokumentovali podnet občana vo veci neodpratania snehu z chodníka na Ul. Vodárenskej v Prešove.
V zmysle VZN mesta Prešov o čistote mesta a verejnom poriadku č.6/2010, čl.5, ods.10 sú vlastníci, správcovia alebo užívatelia povinní odstraňovať takéto závady v schodnosti chodníka priľahlého k nehnuteľnosti.
V súčasnosti sú priestupky v štádiu objasňovania.


Mestský úrad v Prešove
24. február 2017

Tamila

Takže dnes je 24.2.2017 a chodník vyzerá takto po vyriešení mestskou políciou. Aj naďalej sa po ňom nedá chodiť a už vôbec nie s kočiarom či nákupným vozíčkom, v ktorom si vozia nákup starší ľudia aj poštárka. Do chodníka trčia vetvy a je zľadovatelý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania