Parkovanie na ul. Jána Hollého.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený
meno
Jozef 05. februára 2017

Vodiči opäť začali parkovať na zasnežených trávnatých plochách. Včera som zastavil hliadku mestskej polície a opýtal som sa ich, či to budú riešiť. Na moje prekvapenie mi policajt odpovedal, že nie je vidno trávu, takže s tým nič neurobí. Milí spoluobčania, takže možete veselo parkovať na akejkoľvek ploche, ktorá je pokrytá snehom, trebárs aj pred Okresným úradom, napr.

07. február 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. február 2017

Jozef

Devastácia trávnatých plôch pokračuje včerajším odmäkom . Za chvíľu to tu bude vyzerať ako v osade neprispôsobivých.............toto treba riešiť okamžite....
07. február 2017

Jozef

Parkovanie na ul. Jána Hollého. II časť

Už je to popísané v prvej časti.
09. február 2017

Jozef

Včera večer, resp. skoro ráno tam mestská polícia natiahla pásky, no tie sa vplyvom vetra trhajú... vďaka aspoň za to......
01. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Mestskej polície v Prešove vykonávajúci hliadkovú činnosť v centre mesta boli s podnetom vo veci parkovania na zeleni na Jana Hollého v Prešove oboznámení.
Z dôvodu zlej viditeľnosti zelene sme priestor ohradili páskou a tým preventívne upozornili vodičov na plochu, ktorá nie je určená na parkovanie. Aj napriek tomu sme niektorých nedisciplinovaných vodičov riešili na mieste v zmysle zák. NR SR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov.
Kontroly parkovania budeme vykonávať naďalej v rámci hliadkovej činnosti v tejto lokalite.


Mestský úrad v Prešove
01. marec 2017

Jozef

vyriešený tým, že zmizol sneh? teraz sa to len začne......aj na iných miestach tejto ulice sa parkuje na tráve, lepšie povedané v blate.......treba osadiť vyššie obrubníky......
02. marec 2017

Prešov Odkazprestarostu.sk

oznacili sme ho ako vyrieseny, kedze policia tam hliadkuje, rozdava pokuty, a natiahla pasku. nesuhlasite s tymto statusom?
02. marec 2017

Jozef

policia hliadkuje. Pozrite sa na stav zelene za tabuľou FNsP napravo................tam ich to nezaujíma
?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania