Absolútna drzosť majiteľa

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Nedodržovanie všeobecne záväznich nariadení mesta, objekt sa nachádza za hranicou centrálnej zóny mesta kde je obmedzená doba otváracích hodín podnikov, kaviarni atď. A to do 22:00 nachádza sa v bytovom priestore kde majiteľ prevádzky bez súhlasu obyvateľov budovy a aj napriek záväzným nariadeniam mesta predĺžil otváraciu dobu do 02:00 hodiny rannej A tým výrazne znepríjemnil život ľudí žijúcich v budove a blízkom okolím

07. február 2017

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
07. február 2017

Andrea Sviftová

Dobrý deň mesto prešov tiež by som vás rada poprosila o riešenie tochto problému lebo ani mestská polícia toto nevie vyriešiť po rozhovore z hliadkou som zistila, že ani priame podnety od mestkej polície na úrad a to rovno na zrušenie prevádzky nič nezmenili pevne verím koli mojim deťom ktoré tu so mnou bývajú že sa to vyrieši aspoň raz že sa niečo urobí aj pre občanov tochto mesta!!! Lebo kým sa to nezverejní v televízii tak nikto s tým nič robiť nebude a asi to treba aj zverejniť lebo do teraz sa nič nezmenilo a tento problém riešime s vami s mestom už skoro rok
11. február 2017

Marek Seliga

U koho?U 3-och spitých? :-)
06. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Mestskej polície v Prešove už v mesiaci december 2016 vykonali kontroly na dodržiavanie VZN mesta č.6/2016 o určení pravidiel času predaja v obchode času prevádzky služieb na území mesta Prešov v prevádzke U troch spitých na Pavlovičovom námestí č.37 v Prešove.
Kontrolami sme zistili porušenie prevádzkového času v zmysle horeuvedeného
nariadenia mesta čl.3, písm. a) neuzavretím prevádzky o 22.00 hod. a porušenie čl.4, ods.1) a 2) neupravením prevádzkového času v súlade s platným nariadením mesta do 3 mesiacov od platnosti VZN mesta č.6/2016.
Nakoľko sa nariadenie vzťahuje na všetky právnické osoby a fyzické osoby-podnikateľov, odstúpili sme priestupok príslušnému správnemu orgánu.



Mestský úrad v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania