Zničený trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

arogantné parkovanie rovno pred vchodom.

20. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk
S pozdravom
01. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dňa 22.04.2013 nám bol postúpený Váš podnet, vo veci zničeného trávnika a arogantného parkovania priamo pred vchodom na ul.Magurskej.
Šetrením zo strany mestskej polície bolo zistené, že sa jedná o lokalitu na ul.Vihorlatskej č.22, kde príslušníci mestskej polície zistili zničenie verejnej zelene už dňa 05.03.2013. Vec bola zdokumentovaná a zaslaná na Mestský úrad Prešov - Sekcia majetkova a ekonomická – oddelenie verejnoprospešných činností. Pri následných kontrolách bolo zistené, že na uvedenom mieste parkujú osobné motorové vozidlá, ktoré poškodzujú verejnú zeleň. Z uvedeného dôvodu boli veci zdokumentované a po objasnení budú riešené v zmysle zákona č.372/1990 Zb. o priestupkoch. Príslušníci mestskej polície budú vykonávať pravidelné kontroly ul.Vihorlatskej č.22 a nové skutočnosti riešiť v zmysle platných právnych predpisov. V prípade, že budete svedkom protiprávneho konania je potrebné takúto vec ihneď oznámiť na bezplatné t.č. mestskej polície 159.
Na záver Vám chcem poďakovať za doručený podnet, ktorým občan iniciatívne poukázal na konkrétny nedostatok a tým prispel k skvalitneniu životného prostredia v meste Prešov.
02. máj 2013

Peter

Dám Vám aj návrh na odstránenie parkovania na trávnikoch na konkrétnej ulici.Treba miesta popri chodníku smerom od kostola až po konečnú zastávku MHD na sibírskej ul.rozšíriť aspoň o jeden meter zatravňovacími betonovými tvárnicami.Autá budú parkovať v rade za sebou a bude dosť miesta aj pre chodcov.Následne,alebo čiastočne sa vyrieši aj nedostatok parkovacích miest pre osobné autá,ktoré ničia zelené plochy na tejto ulici,čo je hanba pre toto mesto.
11. jún 2013

Robo

Treba ísť na spomínanú ulicu a spýtať sa obyvateľov, ktorý z majiteľov tam parkoval a tak rozryl trávnik. Je len jeden vinník, ktorý tam mal aj betonový kváder na kládku, aby mu nik neparkoval na jeho mieste. Presne kde je rozryté. Nech mesto Prešov dožaduje o nápravu u toho arogantného vodiča.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania